HYPOTHEEKADVIES: ONZE WERKWIJZE

Een hypotheek is een verplichting voor langere tijd. Goed hypotheekadvies van een Erkend Financieel Adviseur is daarom belangrijk. Samen met jouw vaste financieel adviseur bij Van Kessel & Hypotheken sta je uitgebreid stil bij jouw wensen, behoeften en mogelijkheden. De gesprekken rond jouw hypotheekadvies vinden plaats bij ons op kantoor.

DIENSTEN

Van Kessel & Hypotheken adviseert en bemiddelt bij: hypotheken, risicoverzekeringen (overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid), vermogensopbouw producten en inkomensverzekeringen.

Vergelijkingskaarten

Hieronder kunt u onze vergelijkingskaarten downloaden

(klik met rechtermuisknop op bestand en kies vervolgens voor ‘openen in nieuw venster’) 

Vergelijkingskaart Hypotheek

Vergelijkingskaart Risicos afdekken

Vergelijkingskaart Vermogen opbouwen

TARIEVEN

Van Kessel & Hypotheken biedt scherpe tarieven voor advies en bemiddeling. Het tarief wordt o.a. bepaald op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen. Zo kennen wij speciale tarieven voor starters op de woningmarkt, maar ook voor doorstromers hebben wij een compleet pakket samengesteld tegen een scherp tarief. Wij vinden het belangrijk dat je weet wat de kosten zijn en welke werkzaamheden wij hiervoor verrichten. De kosten voor het eerste oriënterende kennismakingsgesprek nemen wij daarom voor onze rekening. Daarin maken wij vooraf duidelijke afspraken over het uiteindelijke tarief.

 

BELONINGSBELEID VAN ONZE MEDEWERKERS

 

Het beloningsbeleid van onze medewerkers is gericht op het bevorderen, aantrekken en behouden van goed gekwalificeerde medewerkers. Met ons beloningsbeleid willen wij de focus leggen op de langere termijn belangen van onze klanten en onze onderneming. Daar waar mogelijk zullen wij bij de wijze van beloning stimuleren dat de klant zorgvuldig behandeld wordt en dat onze zorgplicht wordt nagekomen. En dat wij waar mogelijk zullen voorkomen dat medewerkers door de beloning geprikkeld worden tot onzorgvuldig behandelen van de klant en niet nakomen van onze zorgplicht. Uitgangspunt is dat een klant te allen tijde passend advies krijgt.

 

Ons beloningsbeleid is transparant en bekend bij onze medewerkers.

 

Beloning medewerkers

 

Onze medewerkers ontvangen een vast salaris en geen variabele beloning. Artikel 1:120 lid 2 van de Wft is op onze onderneming niet van toepassing.

 

Maatregelen om een beheerst beloningsbeleid te borgen

 

Ons beloningsbeleid is altijd gericht op het voorkomen van onzorgvuldige behandeling van klanten. Tegenwoordig worden wij bij complexe financiële producten rechtstreeks betaald door u, de klant. En dus niet meer door middel van provisies door de aanbieder. Dit betekent een extra waarborg voor u dat u een onafhankelijk advies krijgt.

Onze aanpak

kennismaking & oriëntatie

Wij geven uitleg over wat wij allemaal voor jou kunnen doen, je krijgt een duidelijke toelichting op jouw hypotheekadvies traject en een heldere prijsopgave van wat onze dienstverlening kost, indien je besluit voor ons te kiezen.

hypotheekadvies

Jouw hypotheekadviseur stelt een hypotheekadvies samen, speciaal gebaseerd op jouw situatie en rekening houdend met de risico's die je tijdens jouw leven kunt tegenkomen.

inventarisatie & analyse

Je vult online een uitgebreide inventarisatie en jouw klantprofiel in zodat we een goed beeld krijgen van jouw situatie. Tijdens een vervolgafspraak neem je samen met jouw hypotheekadviseur alles door.

bemiddeling & begeleiding

Wij vragen de offerte aan, bemiddelen met de geldverstrekker, regelen een taxatierapport voor je en begeleiden het traject tot aan de notaris.

Een frisse blik op hypotheken

Wat klanten over ons zeggen

De adviseur geeft heel goed advies en legt alles duidelijk uit.

Nellie

Duidelijk en gericht oriëntatiegesprek en snel antwoordt op onze vragen, al onduidelijkheden werden ons weggenomen.

Igor en Laura

De adviseur heeft uitstekend werk geleverd, we hadden in 4 weken de hypotheek rond en hij heeft ons voorzien van goede en duidelijke uitleg van de zaken.

Bas en Michelle