http://www.vk-hypotheken.nl/wp-content/uploads/2016/09/starters.jpg

Hypotheken

Een hypotheek is een verplichting voor langere tijd. Goed hypotheekadvies van een Erkend Financieel Adviseur is daarom belangrijk. Samen met je vaste adviseur bij Van Kessel & Hypotheken sta je uitgebreid stil bij jouw wensen, behoeften en mogelijkheden.

Hypotheekadvies
http://www.vk-hypotheken.nl/wp-content/uploads/2016/05/services-e1497882242818.jpg

Verzekeringen

Van Kessel & Hypotheken adviseert en bemiddelt ook bij Risicoverzekeringen (overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid),

Verzekeringen
http://www.vk-hypotheken.nl/wp-content/uploads/2017/03/shutterstock_114795016.jpg

Een frisse blik

Het afsluiten van een hypotheek is een intensieve bezigheid. Je ontvangt veel informatie en hoort wellicht veel verschillende verhalen. Je moet vaak vertrouwen op je gevoel als het op beslissen aankomt.

Frisse blik

Onze aanpak

kennismaking & oriëntatie

We geven uitleg wat wij allemaal voor jou kunnen doen, je krijgt een duidelijke toelichting over jouw hypotheekadvies traject en een heldere prijsopgave van wat onze dienstverlening kost, indien je besluit voor ons te kiezen.

hypotheekadvies

Je hypotheekadviseur stelt een hypotheekadvies samen, speciaal gebaseerd op jouw situatie en rekening houdend met de risico's die je tijdens je leven kan tegenkomen.

inventarisatie & analyse

Je vult online een uitgebreide inventarisatie en jouw klantprofiel in zodat we een goed beeld krijgen van jouw situatie. Tijdens een vervolgafspraak neem je samen met jouw hypotheekadviseur alles door.

bemiddeling & begeleiding

Wij vragen de offerte aan, bemiddelen met de geldverstrekker, regelen een taxatierapport voor je en begeleiden het traject tot aan de notaris.

Een frisse blik op hypotheken

Wat klanten over ons zeggen

De adviseur geeft heel goed advies en legt alles duidelijk uit.

Nellie

Duidelijk en gericht oriëntatiegesprek en snel antwoordt op onze vragen, al onduidelijkheden werden ons weggenomen.

Igor en Laura

De adviseur heeft uitstekend werk geleverd, we hadden in 4 weken de hypotheek rond en hij heeft ons voorzien van goede en duidelijke uitleg van de zaken.

Bas en Michelle